WIE ZIJN WIJ?

Jong&Actueel is een interkerkelijke jongerenorganisatie, die leerzame en gezellige avonden organiseert voor jongeren, gebaseerd op Gods woord. Deze Jong&Actueel avonden worden maandelijks gehouden in de Jacobus Fruytierschool. De onderstaande leden van de commissie nodigen jou en je vriend(inn)en van harte uit!  

Wim

- Voorzitter - 

''Mijn naam is Wim van Dijk. Binnen de commissie ben ik voorzitter.        De Jong en actueel avonden zijn een goede toevoeging om 1x in de maand je over een onderwerp te buigen en met mensen in contact te komen.

 

Het is mijn wens dat God dit middel wil zegenen voor de bezoekers en dat de bezinning wat zou nalaten. 

De combinatie van interkerkelijk samen komen en met elkaar nadenken maakt de avonden erg gezellig. Kom gerust langs, iedereen is van harte welkom!''

Rick

- Penningmeester - 

''Mijn naam is Rick. Binnen de commissie ben ik verantwoordelijk voor de financiën en daarbij voer ik allerlei taken uit die hier betrekking op hebben.

De avonden van Jong&Actueel zijn erg boeiend! De actuele onderwerpen worden vanuit Bijbels oogpunt behandeld en dit brengt vaak veel mooie gesprekken met zich mee!

Kortom heb jij zin in een gezellige en interactieve avond, waar ook tijd is voor bezinning, kom dan zeker (met vrienden of vriendinnen) langs!''

Nelleke

- Secretariaat - 

Engberts-8326[2938].jpg

''Mijn naam is Nelleke Egberts. Ik bezocht de avonden van Jong en Actueel geregeld en ben nu zelf lid van de commissie. Binnen de commissie voer ik de secretariële werkzaamheden uit.

Tijdens de avonden wordt er een actueel onderwerp besproken en is er ruimte voor bezinning, ontmoeting en gezelligheid!

Spreekt dit je aan? Kom dan ook zeker naar de Jong & Actueel avonden!''

 

​​

Foto: de commissieleden van Jong&Actueel

foto comm.jpeg

Nathalie

- Catering - 

nathalie_edited.jpg

'Mijn naam is Nathalie Paalman, ik bezoek de avonden van jong en actueel nu al een paar jaar. Mij is gevraagd of ik in de commissie wilde.

Binnen de commissie zorg ik voor de catering. 

 

De jong en actueel avonden zijn altijd leerzaam maar bovenal erg gezellig. Een plek om elkaar te ontmoeten en samen nadenken over een onderwerp wat past bij de tijd waarin wij als jongeren opgroeien. Tot ziens op Jong en Actueel!"

Emma

- Publiciteit - 

Emma

''Mijn naam is Emma. Sinds kort zit ik in de commissie. Ik ben verantwoordelijk voor de stukjes op de site en in de kerkbode. Op de avonden zelf help ik mee met de catering.

Ik ga graag naar de avonden van Jong en Actueel. Het zijn interessante avonden met veel verschillende actuele onderwerpen. Bovendien is er ook veel gelegenheid voor gezelligheid. Je bent op de avonden op een interactieve manier met elkaar bezig, dit zorgt voor een ontspannen sfeer.

Dus twijfel je erover om te gaan? Kom vooral! Dan kun je het zelf ervaren.  Ik zie je wel op de volgende Jong en Actueel avond!''

Robert

- Financiën - 

foto robert site_edited.jpg

''Mijn naam is Robert. Al een aantal jaar bezoek ik de Jong & Actueel avonden en sinds dit seizoen maak ik deel uit van de commissie.

Binnen de commissie regel ik onder andere de nieuwsbrieven en houd ik de e-mail en adressenlijst bij.

 

De avonden van J&A zijn boeiend! Er is een gezellige sfeer en voor elke avond is er een spreker uitgenodigd die een lezing houdt over een actueel onderwerp.

Graag tot ziens bij Jong & Actueel!''

Martijn

- Publiciteit - 

foto martijn site.JPG

''Ik ben Martijn. Naast de algemene bezigheden binnen de commissie zorg ik ervoor dat website up to date is. Ook maak ik de powerpoint voor de sprekers.

Ik draag met veel plezier bij aan de J&A avonden! Naast gezelligheid is er ruimte voor bezinning. De onderwerpen zijn zeker voor jongeren erg interessant. Kijk gerust eens in het archief!                                                De geslaagde combinatie van gezellig samenzijn en een lezing is de basis van Jong&Actueel.                

Aarzel niet en ontdek het zelf! Tot ziens op de volgende J&A avond!'' 

1 Timotheüs 4: 12-16

12 Niemand verachte uw jonkheid, maar zijt een voorbeeld der gelovigen in woord, in wandel, in liefde, in den geest, in geloof, in reinheid.13 Houd aan in het lezen, in het vermanen, in het leren, totdat ik kome.14 Verzuim de gave niet, die in u is, die u gegeven is door de profetie, met oplegging der handen des ouderlingschaps.15 Bedenk deze dingen, wees hierin bezig, opdat uw toenemen openbaar zij in alles.16 Heb acht op uzelven en op de leer; volhard daarin; want dat doende, zult gij en uzelven behouden, en die u horen.