WIE ZIJN WIJ?

Jong&Actueel is een interkerkelijke jongerenorganisatie, die leerzame en gezellige avonden organiseert voor jongeren, gebaseerd op Gods woord. Deze Jong&Actueel avonden worden maandelijks gehouden in de Jacobus Fruytierschool. De onderstaande leden van de commissie nodigen jou en je vriend(inn)en van harte uit!  

Robert

- Voorzitter - 

"Mijn naam is Robert en binnen de commissie ben ik voorzitter. Afgelopen jaren heb ik veel Jong& Actueel avonden bezocht. Ik waardeer de kenmerkende J&A-mix van ontspannen andere jongeren ontmoeten en het luisteren naar bezinnende lezingen.

 

Het is mijn wens dat de bezinning op Gods Woord gezegend mag worden voor de bezoekers van de avonden.


Ook jij bent van harte welkom op Jong&Actueel! En heb je tips, opmerkingen of vragen, laat die dan zeker achter via het contactformulier of door iemand uit de commissie aan te spreken!"

Rick

- Penningmeester - 

Mijn naam is Rick. Binnen de commissie ben ik verantwoordelijk voor de financiën en daarbij voer ik allerlei taken uit die hier betrekking op hebben.

De avonden van Jong&Actueel zijn erg boeiend! De actuele onderwerpen worden vanuit Bijbels oogpunt behandeld en dit brengt vaak veel mooie gesprekken met zich mee!

Kortom heb jij zin in een gezellige en interactieve avond, waar ook tijd is voor bezinning, kom dan zeker (met vrienden of vriendinnen) langs!

Rianne

- Secretariaat - 

"Mijn naam is Rianne en binnen de commissie voer ik de secretariële werkzaamheden uit. Ik zie het als een hele uitdaging, om samen met de commissie maar bovenal met Gods hulp, deze jongeren avonden tot een succes te maken.

 

De thema’s van deze avonden zijn heel divers en gericht op het leven met Gods Woord in de huidige maatschappij. De avonden zijn bezinnend en ontspannend tegelijk. Er worden sprekers uitgenodigd die tijdens het eerste deel van de avond een lezing verzorgen. Voor het tweede deel van de avond wordt vaak een leuke interactieve activiteit georganiseerd.

 

Kortom; bezinning, gezelligheid, ontmoeting en ontspanning; alle ingrediënten voor een gezellige, leerzame avond zijn aanwezig! Ik hoop je gauw (samen met je met vriend(inn)en) te ontmoeten tijdens een Jong & Actueel avond!!"

​​

Daniëlle

- Catering - 

"Mijn naam is Daniëlle ten Hove. Ondertussen bezoek ik de Jong en Actueel avonden al een aantal jaar.          

Doordat verschillende commissieleden afscheid namen, is mij gevraagd of ik me in wil zetten voor Jong en Actueel en dan met name de catering.

 

De avonden zijn erg leerzaam en gezellig. De onderwerpen zijn meestal erg actueel en sluiten aan bij de tijd waarin we leven. Kom gezellig langs! Ook je vrienden en vriendinnen zijn van harte welkom! Het is ook mogelijk om zelf een steentje bij te dragen op deze avonden, door je op te geven als vrijwilliger. Tot ziens op Jong en Actueel!"

Robert

- Financiën - 

foto robert site_edited.jpg

''Mijn naam is Robert. Al een aantal jaar bezoek ik de Jong & Actueel avonden en sinds dit seizoen maak ik deel uit van de commissie.

Binnen de commissie regel ik onder andere de nieuwsbrieven en houd ik de e-mail en adressenlijst bij.

 

De avonden van J&A zijn boeiend! Er is een gezellige sfeer en voor elke avond is er een spreker uitgenodigd die een lezing houdt over een actueel onderwerp.

Graag tot ziens bij Jong & Actueel!''

Foto: de commissieleden van Jong&Actueel

foto comm.jpeg

Emma

- Publiciteit - 

''Mijn naam is Emma. Sinds kort zit ik in de commissie. Ik ben verantwoordelijk voor de stukjes op de site en in de kerkbode. Op de avonden zelf help ik mee met de catering.

Ik ga graag naar de avonden van Jong en Actueel. Het zijn interessante avonden met veel verschillende actuele onderwerpen. Bovendien is er ook veel gelegenheid voor gezelligheid. Je bent op de avonden op een interactieve manier met elkaar bezig, dit zorgt voor een ontspannen sfeer.

Dus twijfel je erover om te gaan? Kom vooral! Dan kun je het zelf ervaren.  Ik zie je wel op de volgende Jong en Actueel avond!''

Martijn

- Publiciteit - 

foto martijn site.JPG

''Ik ben Martijn. Naast de algemene bezigheden binnen de commissie zorg ik ervoor dat website up to date is. Ook maak ik de powerpoint voor de sprekers.

Ik draag met veel plezier bij aan de J&A avonden! Naast gezelligheid is er ruimte voor bezinning. De onderwerpen zijn zeker voor jongeren erg interessant. Kijk gerust eens in het archief!                                                De geslaagde combinatie van gezellig samenzijn en een lezing is de basis van Jong&Actueel.                

Aarzel niet en ontdek het zelf! Tot ziens op de volgende J&A avond!'' 

1 Timotheüs 4: 12-16

12 Niemand verachte uw jonkheid, maar zijt een voorbeeld der gelovigen in woord, in wandel, in liefde, in den geest, in geloof, in reinheid.13 Houd aan in het lezen, in het vermanen, in het leren, totdat ik kome.14 Verzuim de gave niet, die in u is, die u gegeven is door de profetie, met oplegging der handen des ouderlingschaps.15 Bedenk deze dingen, wees hierin bezig, opdat uw toenemen openbaar zij in alles.16 Heb acht op uzelven en op de leer; volhard daarin; want dat doende, zult gij en uzelven behouden, en die u horen.