Nieuws 

Op deze pagina wordt het nieuws van Jong&Actueel weergegeven. 

Mocht je zelf een belangrijke mededeling willen doen, neem dan contact met ons op. In overleg kan jouw mededeling op deze pagina worden geplaatst. 

Tijdelijk stop J&A i.v.m. coronabeperkingen
WhatsApp Image 2021-09-13 at 10.37.36.jpeg

Helaas is het door de huidige coronabeperkingen niet mogelijk om de J&A avonden door te laten gaan. We hopen dat het spoedig weer mogelijk is om elkaar weer te ontmoeten!  

 Terugblik Autopuzzeltocht 13 september

Vrijdagavond 13 september stond de autopuzzeltocht op het programma. Aan het einde van de avond werd er gebarbecued op de Borkeld. Ook onderweg werd er voor het nodige gezorgd. We kijken terug op een geslaagde avond!

Enkele foto's:

Autopuzzeltocht.jpeg
Autopuzzeltoch 2.jpeg
autopuzzeltoch 1.jpeg
TIPS zijn van harte welkom!

We hopen iedere keer als we samen komen weer een boeiende en leerzame avond te organiseren. Dit kunnen we niet zonder jullie! Heb je tips over sprekers of een onderwerp, mail ze ons! Dit kan naar jongenactueel@hotmail.com 

music-2570451_640.jpg
Muzikaal talent gezocht!

We hebben op dit moment een aantal organisten. Maar iedereen willen we de ruimte geven om ook te helpen bij de begeleiding van het zingen.

 

Beschik jij over muzikaal talent of ken je iemand met muzikaal talent? Neem dan contact met ons op. Ga naar contact en vermeld bij subject het woord: muzikaal talent.

Andere muziekinstrumenten dan orgels, zoals een dwarsfluit, zijn ook van harte welkom!

Mattheüs 6: 30-34

30 Indien nu God het gras des velds, dat heden is, en morgen in den oven geworpen wordt, alzo bekleedt, zal Hij u niet veel meer kleden, gij kleingelovigen? 31 Daarom zijt niet bezorgd, zeggende: Wat zullen wij eten, of wat zullen wij drinken, of waarmede zullen wij ons kleden? 32 Want al deze dingen zoeken de heidenen; want uw hemelse Vader weet, dat gij al deze dingen behoeft. 33 Maar zoekt eerst het Koninkrijk Gods en Zijn gerechtigheid, en al deze dingen zullen u toegeworpen worden. 34 Zijt dan niet bezorgd tegen den morgen; want de morgen zal voor het zijne zorgen; elke dag heeft genoeg aan zijn zelfs kwaad.